Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Romics Imre (szerkesztette) :
66 kérdés a prosztata betegségeiről

Könyv: 66 kérdés a prosztata betegségeiről ( Dr. Romics Imre (szerkesztette) ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Jelen könyv a prosztata betegségeiről szól kérdés-felelet formájában. A kérdések a három leggyakoribb kórképpel foglalkoznak, legtöbb a prosztatarákról szól, de bőségesen tárgyalja a prosztata jóindulatú megnagyobbodását (BPH-t) és a prosztata gyulladásos elváltozásait is. A szerzők - akik szakmájuk kiváló képviselői - nem titkolt célja, hogy a könyv elolvasása után a férfiak számára nyilvánvalóvá tegye, hogy 50 év felett urológushoz kell menni - legalább évente egyszer -, amivel sok-sok baj, probléma, s betegség időben felismerhető és hatásosan kezelhető.

Néhány kérdés a 66 közül:

A vizelés gyakoriságát befolyásolja a prosztata betegsége? * A vizelési panaszok és kezelésük befolyásolhatja-e a szexet? * Hogyan vizsgálják a prosztatát, és miért félnek tőle a férfiak? * Mire kell odafigyelni, hogy korai stádiumban jelentkezzen az orvosnál prosztatabetegséggel? * Mit jelent, ha az orvos prosztatarákot állapít meg? * Vannak a prosztataráknak a betegségre utaló jellegzetes tünetei? * Mi az a „péesá”? * Mitől lesz valakinek prosztatarákja? * Hogyan végzik a prosztatabiopsziát, és fájdalmas-e? * Prosztatarákot állapítottak meg, meddig várhatok a kezeléssel? * A prosztataműtét után potens férfi maradok? * A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás kezelhető gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel? * Prosztataműtét után lesznek vizelési és vizelettartási zavaraim? * Milyen vizsgálatok révén derül ki a prosztatagyulladás? … stb.

E könyv jelen és jövendő prosztatabetegeknek – laikusoknak, – magyarul férfiaknak szól az ifjúkortól az időskorig egyaránt.

Bolti ár: 2940 Ft        Kedvezményes ár: 2340 Ft