Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

György Pálfi, Olivier Dutour, Judith Deák, Imre Hutás :
Tuberculosis: Past and Present

Könyv: Tuberculosis: Past and Present ( György Pálfi, Olivier Dutour, Judith Deák, Imre Hutás ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Jelen, angol nyelvű könyv egy különleges, több mint 80 szerzős (a világ minden tájáról) tanulmánykötet, mely a tuberculosis paleoepidemiológiájával témaköréből származó tudományos munkák gyűjteménye. Sokan hittek abban, hogy a tuberculosis kiszorul az emberiséget sújtó járványos megbetegedések táborából. Sajnos az optimista jóslatok nem váltak be, a betegség ma újult erővel támad, s az orvostudomány minden erőfeszítése ellenére évi több millió áldozatával igen előkelő helyen áll a halált hozó, fertőző betegségek sorában.

Jelen, nagyméretű, 600 oldalas könyv 65 tanulmányból áll, minden fejezet előtt egy magyar és egy francia nyelvű összefoglaló olvasható. E könyv olyan multidiszciplináris szintézis, amely a tuberculosissal kapcsolatos legújabb ismeretanyagot a betegség evolúciós kérdéseinek tükrében tárja az olvasó elé. A könyv a sok ezer éves tbc-s leletektől a legmodernebb diagnosztikai ismeretekig kalauzolja az olvasót, az orvostörténet, mikrobiológia, antropológia, paleopatológia, epidemiológia, pulmonológia és radiológia legkiválóbb szakemberei segítségével.

A nemzetközi társszerkesztésben megjelent szakkönyv nélkülözhetetlen forrásmunka az orvostudomány, biológia, humán és szociális tudományok területén dolgozó kutatók, tanárok, diákok számára egyaránt.

Bolti ár: 24900 Ft        Kedvezményes ár: 21900 Ft