Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Elek Csba :
A fogamzóképesség zavarai

Könyv: A fogamzóképesség zavarai ( Elek Csba ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A fogamzóképesség zavarai (meddőség, vetélések) gyakoriságuk alapján világszerte népbetegségszámba mennek. Ez nem betegség, hanem számos testi és/vagy lelki kórfolyamat többnyire nem egyetlen, de rendszerint vezetőtünete. Eredményesen csak akkor gyógyítható, ha az ok pontosan megnevezhető. A gyermektelenség sok család életét tönkreteszi, s egyéni tragédiákhoz vezet.

Részletek a tartalomból:
A fogamzás feltételei * A meddőség kivizsgálása * Ciklusdiagnosztika* Ultrahangvizsgálat * Ondóvizsgálat * Nyakcsatorna-átjárhatósági tesztek* Műszeres vizsgálatok * A stressz káros hatásai * Női (pszichogén, hormonális, petefészek, méh eredetű) meddőség * Magzati eredetű meddőség * A vetélés okai * Üszögterhesség * Méhen kívüli terhesség * Ikerterhesség * A fogamzásgátlás és terhességmegszakítás hatás a fertilitásra * Terhességi mérgezés * Vércsoport-összeférhetetlenség * Genetikai tanácsadás * Családtervezés.

Jelen könyv célja, hogy az infertilitás témában számtalan kérdésre választ adjon, akár a háttérben húzódó betegségről, akár a vizsgálat menetéről, akár a lehetséges gyógymódokról legyen szó. A könyvet a szakembereken kívül az érintettek is haszonnal forgathatják.

Bolti ár: 580 Ft        Kedvezményes ár: 450 Ft