Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Papp Zoltán professzor :
Egy szülészorvos naplójából

Könyv: Egy szülészorvos naplójából ( Dr. Papp Zoltán professzor ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Dr. Papp Zoltán (Mezőkövesd, 1942) általános orvosi diplomáját Debrecenben szerezte 1966-ban. Képesítései: szülész-nőgyógyász, klinikai genetikus, egészségügyi menedzser és igazságügyi szakértő. A debreceni szülészeti klinikán töltött 24 év után 1990 és 2007 között a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának volt az igazgatója. Egyetemi professzori címét 1985-ben kapta, meghatározó személyisége az elmúlt évtizedek szülészetének. Ismert és elismert szakember a perinatológia (születés körüli orvostudomány) nemzetközileg elfogadott egyénisége. Jelenleg az Általa alapított Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika orvosigazgatója, nap mint nap betegeket vizsgál, operál és szüléseket vezet. Könyvében a magánklinika honlapján 2011 és 2012 tavasza között írt blogjegyzeteit kiegészítve és bővítve 36 élvezetes, őszintén személyes jellegű írásával szakmai és emberi tanulságokkal szolgál. Ismeretterjesztőnek szánt gondolatsorai szülészorvosként és genetikusként szerzett közel öt évtizedes, gazdag tapasztalatára épülnek.

Néhány cím a tartalomból:

A szülész-nőgyógyász hitvallása * A köldökzsinór átvágása * Ha hiányoznak a terhesség biztos jelei * A betegnek mindig igaza van? * Az első szülés * Gondolatok a császármetszésről * Mindig van remény * A rejtélyes vírus * A rettegett húgyvezeték * A magzat méhen belüli elhalása * Az elölfekvő méhlepény * A vérrokoni kapcsolat veszélyei * Fiú lesz vagy leány? * A beteg kiszolgáltatottsága * Ki operálja a beteget? * A beteg önrendelkezési joga * Anyák napjára.

Bolti ár: 2800 Ft        Kedvezményes ár: 2300 Ft