Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Bódis József és Rákóczi István (szerkesztette) :
A MYOMA KORSZERŰ KEZELÉSE

Könyv: A MYOMA KORSZERŰ KEZELÉSE ( Bódis József és Rákóczi István (szerkesztette) ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A nők életében a méh myomája az egyik leggyakoribb jóindulatú daganat. Az életkor előrehaladtával nő a diagnosztizált myomák száma. Jelen könyv bemutatja a myomák kialakulását, gyakoriságát, diagnosztizálását, tí­pusait és a korszerű kezelési módokat, képekkel gazdagon illusztrálva és bőséges irodalomjegyzékkel. A könyv szerzői szakmájuk ismert és elismert képviselői.

Részletek a tartalomból::

A myomák kialakulása és előfordulása (Tóth Zoltán) * A myomák diagnosztizálása (Pál Attila) *A myomák patológiája és kezelésüket követő szövettani elváltozások (Kulka Janina) * A myomák eltávolí­tása abdominalis myomectomia útján (Nagy Sándor) * A myomák eltávolí­tása minimal invasiv sebészeti technikák alkalmazásával (Koppán Miklós) * A myomák intervenciós radiológiai kezelési lehetőségei (Harmat Zoltán, Battyáni István) * Gyógyszeres lehetőségek a myomák terápiájában (Ács Nándor) * A myomák és a terhesség (Rákóczi István).
A könyv jó szí­vvel ajánlható nemcsak szülész-nőgyógyász szakorvosoknak, hanem a téma iránt érdeklődő más szakterületek orvosainak is.

Bolti ár: 5880 Ft        Kedvezményes ár: 4880 Ft