Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Szilágyi András :
A NŐI INFERTILITÁS ENDOKRINOLÓGIAI VONATKOZÁSAI

Könyv: A NŐI INFERTILITÁS ENDOKRINOLÓGIAI VONATKOZÁSAI ( Szilágyi András
 ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) története 20 évvel ezelőtt, 1997. évi megalakulásával kezdődött Budapesten.

A Társaság Alapító Okiratában a célok között elsődleges volt a szülészeti és nőgyógyászati endokrinológia nemzetközileg már elismert eredményeinek hazai megismertetése, a kutatás, a betegellátás, az oktatás ez irányú fejlesztése. E célokat a Társaság sikeres kongresszusai és egynapos rendezvényei nagymértékben elősegítették.

A 2016 őszén Budapesten a Magyar Tudományos Akadémián megrendezett szimpózium címe „A női infertilitás endokrin vonatkozásai” volt. E téma - jellegéből adódóan - nem csak szülész-nőgyógyászok, rezidensek, PhD hallgatók, hanem nagyszámú belgyógyász-endokrinológus érdeklődését is felkeltette. Az előadók a MSZNET vezetőségi tagjai, illetve más nőgyógyászok, endokrinológusok voltak, akik együttesen komplex áttekintést adtak a női infertilitás endokrin hátteréről, a prekoncepcionális időszaktól a koraterhességig. Nem maradt ki a férfi eredetű meddőség, a spermium rendellenességek vizsgálatának és jelentőségének megvitatása sem.

A tekintélyes számú és interdiszciplináris érdeklődés adta azt a felvetést, hogy az előadások anyagát célszerű lenne könyv formájában is megjelentetni. Az ötletet tettek követték, a megvalósításához az előadók örömmel vállalták a felkérést, s most ennek

eredményeként tartja kezében az olvasó jelen könyvet.

Bolti ár: 5900 Ft        Kedvezményes ár: 4900 Ft