Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

dr. Szőczei Beáta - Hullainé Tarnai Irén :
A változókor és étrendje

Könyv: A változókor és étrendje ( dr. Szőczei Beáta - Hullainé Tarnai Irén ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Gondoskodással és tanácsokkal a fogamzóképes kor és a menopauza közötti átmenet, azaz a változókor természetesebbé és zökkenőmentesebbé tehető. A változókor sokszor hamarabb jelentkezik, mint gondolnánk. A nők 80%-ánál a menopauza 40 éves kor előtt következik be, és átlagosan 4-5 évig tartó időszak. A perimenopauza (változókor) a petefészek-működés hanyatlásának kiszámíthatatlan természete miatt a nők életének legnehezebb része. E nehéz időszak elviselhetőbbé tehető tudatos életmód-változtatással, melynek fontos része a rendszeres mozgás és a megfelelő táplálkozás. Erre vonatkozó tanácsokkal szeretnénk segíteni azoknak a nőknek, akik szeretnének a kellemetlenségek elébe menni és megelőzni a még nem lévő problémákat.

Az orvosi tudnivalókat a dietetikus összeállítása követi, mely az elméleti tudnivalókon kívül az étrend összeállításához nyújt gyakorlati tanácsokat, továbbá az egész család egészségére való ételeket tartalmazó receptgyűjteményt is magába foglalja.

Bolti ár: 1960 Ft        Kedvezményes ár: 1700 Ft