Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Schleffer Ödön - Bőze Tamás :
Szülészet-nőgyógyászati tesztkönyv

Könyv: Szülészet-nőgyógyászati tesztkönyv ( Schleffer Ödön - Bőze Tamás ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A mai felgyorsult szakmai életben egyre kevesebb idő jut arra, hogy a szülészet-nőgyógyászat gyönyörű hivatásának művelői (legyenek akár rutinos idősebb szakorvosok, vagy a szakmát épphogy csak elkezdő kollégák) a szakma minden területén egyforma részletességgel tudjanak elmélyedni.
E könyv 14 fejezetben fogja át a szülészet-nőgyógyászat teljes vertikumát, s igyekszik kellemetlen és olykor beugrató kérdésekkel próbára tenni, a magát megmérettetni vágyó Olvasót. A könyv a feltett 500 kérdésben a szakma legfontosabb területeit érinti, olykor kínosan alapvető információk visszakérdezésével, máskor mélyen elgondolkodtató problémák feszegetése.

A tesztkönyv elsődleges célja "A szülészet-nőgyógyászat tankönyve" és a "Szülészet-nőgyógyászati protokoll" tartalmának, a szakma alapvető szabályainak, ismeretanyagának elmélyítése, ellenőrzése. A szerzők a kérdések és válaszok mindegyikét e két könyv ismeretanyagának felhasználásával állították össze. A kérdések az egyetemi tankönyvnek megfelelő tematikai rendben követik egymást, melyek részben egyszerű választás, részben többszörös választás, részben direkt válasz formájában teszik próbára az Olvasó tudását.

A tesztkönyv szülész-nőgyógyász szakorvosok, szakorvosjelöltek számára kitűnő tréninglehetőség, mely segíti a mindennapi szakmai életben is előforduló gyors döntéshozatal képességének gyakorlását. Orvostanhallgatóknak kollokviumra, szigorlatra történő felkészüléshez nélkülözhetetlen, s ezenkívül haszonnal forgathatják a szülészet-nőgyógyászattal foglalkozó más szakemberek (pl. szülésznők, védőnők és asszisztensek) is.

Bolti ár: 4950 Ft        Kedvezményes ár: 3950 Ft