Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Szőczei Beáta :
Tinédzserkalauz

Könyv: Tinédzserkalauz ( Dr. Szőczei Beáta ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Sok minden a felnőtté válásról, a szexről, az érzelmekről, az alkoholról, a drogokról és a szülőkkel való kapcsolatról. Jelen könyvet a szerző azzal a céllal írta, hogy a napjainkban hazánkban élő, felnövő fiúk, lányok eligazodjanak a serdülőkor viszontagságos éveiben. A szerző nemcsak a pubertáskor testi-lelki vonatkozásait mutatja be teljesen közérthetően, ábrákkal bőségesen illusztrált, hanem a bemutatott kérdés-feleleteket olvasva az érintettek saját problémáikra is ráismerhetnek. Bőségesen tárgyalja a szülőkkel, kortársakkal való kommunikációs lehetőségeket és nehézségeket is.

Részletek a tartalomból::

A nővé válás * A férfivá válás * Szex, szerelem, fogamzásgátlás, terhesség * Kamaszkori barátságok, szerelmek * Nehéz a tinédzser élete? * Élvezeti szerek (alkohol, drogok) * Harmonikus kapcsolat a szülőkkel * Beszélgetés a kortársakkal és a felnőttekkel, ki milyen hibát lát(hat) a másikban stb.

A könyv jó szívvel ajánlható az érintetteknek, tehát a tinédzsereknek, de szüleik és pedagógusaik is haszonnal forgathatják, s akkor talán könnyebben találnak rá arra a közös hangra, amely életüket szebbé teszi ebben a nehéz (serdülőt, szülőt, pedagógust is egyaránt megviselő) korszakban is.

Bolti ár: 1950 Ft        Kedvezményes ár: 1450 Ft