Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr, Herwig Stopfkuchen :
Mit tegyünk, amíg az orvos megérkezik?

Könyv: Mit tegyünk, amíg az orvos megérkezik? ( Dr, Herwig Stopfkuchen ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Alcím:
Elsősegélynyújtás gyermekkorban
Tanácsok szülőknek és gyermekekkel foglalkozóknak

Sajnos napjainkban is sok a gyermekbaleset. A heveny életveszélyben levő gyermekek (pl. baleset, mérgezés, keringési összeomlás) ellátását jól felkészült orvosok és mentőszolgálat vigyázza. A betegek ellátása csupán egyetlen ponton hézagos: amíg az orvos, illetve a mentő megérkezik. Ezt a kis beteg sorsa szempontjából sokszor döntő jelentőségű problémát csak a laikusok (nem egészségügyi szakemberek) aktív bevonása oldhatja meg. A helyes ténykedés feltétele azonban a megalapozott ismeret! E könyv célja, hogy tájékoztassa a potenciálisan nagy számú segítségnyújtók körét a gyermekkorban leggyakrabban észlelhető sürgős ellátást igénylő állapotokról. ismerteti, hogy egy adott sürgős ellátást igénylő állapot miről ismerhető fel, mit lehet és kell tenni, amíg a megfelelő szakember megérkezik.

Részletek a tartalomból:

Mérgezések, maródások * Lázgörcs, görcsroham * Légúti szűkületek (krupp, gégefedő-gyulladás, félrenyelés) * Allergiás sokk * A szem maródásos sérülése * Forrázás, égés * Vízbefulladás * Koponyasérülés, agysérülés * Hirtelen gyermekhalál * Akut, életet veszélyeztető esemény * Újraélesztési eljárások * A sürgősségi ellátás gyógyszerei * A gyógyszerek helyes alkalmazása.

Jelen könyv jó szívvel ajánlható mindenkinek, akinek szívügye gyermekeink élete.

Bolti ár: 1980 Ft        Kedvezményes ár: 1700 Ft