Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

C.C. Park :
Autista a kislányom

Könyv: Autista a kislányom ( C.C. Park ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Egy gyermek születése mindig öröm a családban. A szülők kíváncsian várják, hogy milyen lesz, szőke vagy barna, zöldszemű avagy kék, hogyan fog mosolyogni, mikor ismeri fel a szüleit, mikor lehet majd vele beszélgetni, játszani. És eljön a várva várt pillanat, a gyermek megszületik. Látszólag olyan, mint a többi, de valahogy mégis más. Először a gyermek közvetlen környezete érzékeli, hogy valamiképpen elüt a kortársaitól, vagy ha van már nagyobb testvére, a szülők visszagondolnak, s rájönnek a nővér vagy a bátyj nem ilyen volt ebben az életkorban. S a szülőben előbb-utóbb megfogalmazódik, a gyerek azért nem csinál meg tőle elvárható dolgokat, mert nem tudja. Ekkor alaposabban kezd rá odafigyelni, s van olyan is, aki már nagyon korán elviszi orvoshoz. Aki alaposan megvizsgálja, s megállapítja fizikailag minden rendben van, itt inkább valamilyen pszichológiai természetű lehet a baj. A szülők nem nyugszanak bele, sokszor orvostól orvosig viszik a gyermeket, míg végül is valaki felállítja a diagnózist: autista a gyermek. De ez vajon mit jelent? Hogyan tovább? Mit tegyünk? - kérdezik a szülők, s a válasz igen nehéz és bonyolult.

Ez a könyv egy több gyermekes családanya szemszögéből mutatja be, hogyan ismerték fel, hogy egyik kislánya autista, mi mindent tettek vele s, hogy a szeretet és odaadás a család részéről mekkora hegyeket tud megmozgatni, még a sokszor legkilátástalanabb helyzetben is.

Reméljük, hogy ez az igen izgalmas regényszerű olvasmány nemcsak az autista gyermekek szüleinek, nagyszüleinek szolgál tanulságul, hanem mindenkinek, akit ez a téma érdekel, s megértőbb szeretne lenni az ilyen gyermekkel és családjukkal.

Bolti ár: 2500 Ft        Kedvezményes ár: 1900 Ft