Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Görbe Éva :
Koraszülött a családban

Könyv: Koraszülött a családban ( Dr. Görbe Éva ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Jelen könyv elsősorban a koraszülöttet szülő édesanyáknak íródott. Azokról a tapasztalatokról szól, amelyek segítenek a veszélyek, szövődmények megelőzésében és ellátásában. Azoknak a betegségeknek a kivédéséről, amelyek tünetei gondos odafigyeléssel időben felismerhetők. A koraszülés megindulásának anyai és magzati okai egyaránt lehetnek, de a pontos ok sok esetben nem ismert. A koraszülő nők legalább felében nem mutatható ki kockázati tényező, mégis sok várandós nőnél fennáll a koraszülés reális esélye. A kismamák megfelelő felvilágosítás hiányában nem érzik a koraszülöttséggel járó szövődmények kialakulásának veszélyét. A könyv nagy tapasztalatú szerzője a legnagyobb forgalmú hazai szülészeti és intenzív koraszülött-ellátó klinika docense.

Részletek a tartalomból:

A megszületés percei * Melyik koraszülött életképes? * A koraszülés: hol és milyen módon történjék a koraszülés? * Szállítás a szülés előtt és után * A koraszülött: az éretlenség és következményei * Milyen a születés utáni állapot? * Mi történik a koraszülött osztályon? * Az intenzív ellátás összetevői * Ápolási feladatok * A táplálás módjai * Melyek a koraszülött hazaadásnak a feltételei? Mit tartalmaz és kinek szól a zárójelentés? * Anyagcsere-szűrővizsgálatok * Védőoltások * Légzésfigyelő monitor * Követéses vizsgálat, a koraszülött hazaadás utáni ellenőrzése * Beilleszkedés a családba * Az első év eseményei.

A színes fotókkal gazdagon illusztrált, hiánypótló könyvet nemcsak a leendő és már szült édesanyák, hanem a gyermekét szerető, sorsáért aggódó, többi családtag, valamint védőnők és csecsemőápolók is haszonnal forgathatják.

Bolti ár: 3570 Ft        Kedvezményes ár: 2970 Ft