Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Jürgen Fischer :
100 jó ötlet gerincpanaszokkal küszködőknek

Könyv: 100 jó ötlet gerincpanaszokkal küszködőknek ( Dr. Jürgen Fischer ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Napjainkban egyre nő azoknak a száma, akik különböző mozgásszervi, illetve gerincbántalmakban szenvednek. Jelen könyv a nagyközönségnek szól, de nem a megszokott orvosi tanácsok sorakoznak kötetben, hanem az Olvasó rendkívül szemléletes könnyen érthető formában kap valójában 100 jó ötletet, amivel megkönnyítheti a mindennapi életét, munkáját, megelőzheti panaszainak kiújulását, illetve rosszabbodását.

Olyan kérdésekre kaphatunk választ és ötletet, hogy: Hogyan üljünk helyesen? * Hogyan állítsuk be az autóülést, a számítógépet? * Milyen irodai széket használjunk? Milyen cipőt hordjunk? * Milyen legyen a fekhelyünk? * Hogyan porszívózzunk? * Hogyan mossunk fogat? * Mit tegyünk, ha hosszabb ideig kell álldogálnunk? Ezeken kívül szó esik az öltözködésről, a testmozgásról, a helyes étkezésről, s a gerincet kímélő számos egyéb lehetőségekről is.

A szöveget szemléletes ábrák is gazdagítják. A könyv szól mindazoknak - fiataloknak és időseknek, nőknek s férfiaknak egyaránt - , akiknek volt vagy van gerincpanaszuk.

Bolti ár: 3490 Ft        Kedvezményes ár: 2990 Ft