Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Vajda András :
CSÍPŐPROTÉZIS-MŰTÉTRE VÁRVA

Könyv: CSÍPŐPROTÉZIS-MŰTÉTRE VÁRVA ( Dr. Vajda András ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Alcím: Mit tegyünk a műtét előtt alatt, után?

Napjainkban hazánkban évente több ezer csípőprotézist ültetnek be az ortopédiai és baleseti sebészeti osztályokon - sikerrel. A betegekben azonban sok kérdés merül fel a műtét előtt, sokszor félnek a műtéttől s attól, hogy mi lesz utána. Jelen könyv nekik kíván segítséget nyújtani.

Részletek a tartalomból:

Mi történhet a csípőmmel? * Az egészséges csípőízület * A beteg csípőízület * Milyen okok játszanak szerepet az ízület korai elhasználódásában? * Milyen panaszokkal és tünetekkel jár ez az állapot? * Milyen konzervatív kezelési módszerekkel lehet elkerülni vagy késleltetni a műtétet? * A csípőprotézisek fajtái * Cementes (ragasztós) protézis * Cement (ragasztó) nélküli protézis * Műtét előtti teendők (otthon és a kórházban) * Az érzéstelenítés fajtái * A műtét lefolyása * Közvetlen műtét utáni állapot * Lábadozás * Utókezelés * Gyógytorna * Segédeszközök * Esetleges problémák (fertőzés, ficamodás, végtaghossz-különbség, lazulás, visszérgyulladás, trombózis) * A protézisek élettartama * Rutin kontroll * Kontroll panasz esetén * Protéziscsere * Minden rendben * Betegek kérdései és az orvos válaszai a protézisről.

A szemléletes ábrákkal illusztrált könyv nemcsak a műtétre váró betegeknek, hanem hozzátartozóiknak is szól, igen sok és a napi gyakorlatban hasznosítható ismerethez jutnak általa, ezáltal is segítve gyógyulásukat, aminek révén egy jobb életminőséget érhetnek el.

Bolti ár: 2490 Ft        Kedvezményes ár: 1990 Ft