Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Léder László :
A gyógyító kommunikáció

Könyv: A gyógyító kommunikáció ( Léder László ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Alcím: Praktikus tanácsok háziorvosoknak

E könyv a háziorvosi praxis mindennapjaiba ad betekintést, szerzője Léder László, pszichológus, tréner, a Semmelweis Egyetem oktatója.

Részletek a tartalomból:
A jó kommunikáció szabályai: a figyelem, az érzelmek szerepe * Kommunikáció érzelmileg terhelt helyzetekben * A „pozitív és negatív információ” megfelelő használata a mindennapi praxisban * A szótól a jó szóig * A humor varázsereje * Ahol nincs információ, ott keletkezik * A túl sokat és a túl keveset beszélő páciensek * A megfelelő beszélgetéstechnika elsajátítása * Kérdezéstechnikák * A meggyőzés pszichológiája * Miért nem szedik a betegek megfelelően a gyógyszereket? * Kommunikáció idős betegekkel *Az agresszió típusai a háziorvosi rendelőben * Speciális agressziófajták a háziorvosi praxisban * Agressziókezelési technikák * Háziorvoslás a XXI. században * Kapcsolat az alternatív és a komplementer medicinával * A pszichoszomatikus betegségek kora *Az internet, mint lehetőség és veszély * A betegekről, akik el sem jönnek * Doktor úr, a maga szíve sose fáj?

Jelen könyv nemcsak gyakorló háziorvosoknak, szakvizsgára készülőknek, hanem minden e témára kíváncsi szakember számára hasznos összefoglalás, gyakorlati útmutató a mindennapi praxis könnyebb és nehezebb napjaira egyaránt.

Bolti ár: 2800 Ft        Kedvezményes ár: 2300 Ft