Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Ormos Gábor :
A depresszióról mindenkinek

Könyv: A depresszióról mindenkinek ( Dr. Ormos Gábor ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A depresszió világszerte, így hazánkban is nagyon gyakori. A statisztikai felmérések alapján hazánkban a felnőtt lakosság kb. 12%-át érinti, ez közel 1 millió embert jelent. "Bús" nemzet vagyunk, gondolkodásunk, az eseményekhez, s egymáshoz állásunk többnyire negatív. Az elkeseredettség érzése, a sértődékenység, a félreértések stb. "össznépi" jellemzőink, amelyek hátterében gyakran depresszió áll. Ezért a depresszió, illetve kezelése, kezelhetősége nemzeti ügynek tekinthető.

E könyv szerzője reumatológus szakorvos, aki egyben természetgyógyászattal foglalkozó "csontkovács" orvos is. 35 éves gyakorlata során sokszor tapasztalta a "psziché" és a "reuma" kapcsolatát, krónikus fájdalmak hátterében derült fény a depresszióra. A könyvben egyaránt ismerteti a depresszió hagyományos és újabban divatossá vált természetes gyógymódjait.

A laikus embereknek, betegeknek nehéz eligazodni a mai világban. A könyv egyik fő célja, hogy a depresszióról szinte teljes körű tájékozatót adjon, ezen belül, pl. részletez olyan, sokakat érintő problémákat is, mint a szorongás, amely sokszor összefügg a depresszióval, vagy a feledékenység. Amely szintén egyre inkább terjed, vagy a gyász, amely miatt nagyon sokan szenvednek. A könyv másik fő célja egy, a depresszióban leghatásosabbnak tartott pszichoterápiás módszer öngyógyítási lehetőségének ismertetése. Ehhez szükséges a depresszió tüneteinek részletes megismerése "tudatosítása". Sokak kétségbe vonják a depresszió gyakoriságát és a gyógyszeres kezelés helyességét. A depresszió skálája - a rossz hangulatoktól a súlyos betegségig - igen széles. Az egyik leggyakoribb forma, a disztímia, a krónikus rossz hangulat sokak életét megkeseríti. Van, aki gyógyszerekre szorul, de a "lelkével" mindenkinek foglalkozni kell!

A depresszív gondolkodás legyőzése önmagunk által, a saját tudat módszerével nagy lehetőség, s ebben nyújt segítséget jelen könyv mindenkinek, akit a téma érdekel.

Bolti ár: 3940 Ft        Kedvezményes ár: 3440 Ft