Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Örömmel tudatjuk, hogy a 2019. szeptember 12–14-én, Szegeden megrendezésre kerülő Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság XV. nemzeti kongresszusára megjelenik

Tóth Zoltán–Tankó András–Papp Zoltán szerkesztésében a Szülészet-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztikai atlasz című hiánypótló szakkönyv.

A nagy formátumú, dekoratív, több mint 500 oldalas könyv a szerkesztőkön kívül az ország különböző klinikáiról, kórházaiból felkért további 11 kitűnő közreműködő szerző gazdag ábraanyagát tartalmazza. A több mint 2500 nagyrészt színes fénykép a hozzátartozó ábramagyarázatokkal nemcsak a mindennapi gyakorlatot szolgálja, hanem sok ritka kórképet is bemutat, amellyel a gyakorló szülész-nőgyógyász orvos praxisa során csak ritkán találkozik. A kötet nem hiányozhat a szülész-nőgyógyászok könyvespolcáról és a napi ultrahangvizsgálatokat végző orvosok és szonográfusok ultrahangkészüléke mellől.

A korlátozott példányszámban megjelenő szakkönyv bolti ára 29500,- Ft.

Kedvezményes áron a szegedi kongresszus helyszínén 25000,- Ft készpénzért számla ellenében megvásárolható, illetve jelen honlapon – további kedvezmény mellett – előrendelhető 2019. szeptember 6. napjáig, ezt követően előrendelésre már nincs lehetőség.

Előrendelés esetén a Kiadó biztosítja az Ön részére a kedvezményes (Előrendeléses) áron való vásárlás lehetőségét .

Az Előrendeléses ár 23000,- Ft, így a z Ön megtakarítása a bolti árhoz képest: 6500 Ft.

Az Előrendeléses (kedvezményes) áron való vásárlás feltételei:

  1. Ön a könyvre való előrendelését 2019. szeptember 6. napjáig leadja ÉS a könyv előrendeléses árát a visszaigazolásban megadott bankszámlára átutalja úgy, hogy az összeg 2019. szeptember 6. napján éjfélig beérkezzen a Kiadó számlájára;
  2. Ön vállalja, hogy az előrendelt könyvet a szegedi kongresszuson 2019. szeptember 12-én vagy 13-án személyesen veszi át a vásárlásról kiállított számlával együtt.