Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Liszkay Gabriella, Lindwurm Györgyné :
A bőrbetegségek és az étrend

Könyv: A bőrbetegségek és az étrend ( Dr. Liszkay Gabriella, Lindwurm Györgyné ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A bőrgyógyász által írt rész bemutatja az ép bőr felépítését, funkcióit, majd kitér a bőrbetegségek okaira, megelőzési és kezelési lehetőségeire. Ezt követik a leggyakoribb bőrgyógyászat kórképek, ahol a táplálkozásnak fontos szerepe van, pl. csalánkiütés, allergiás bőrgyulladás, endogén ekzéma, dermatitis herpetiformis Duhring, rosacea, akne, pubertáskori pattanásosság, vitaminhiányos állapotok.

A dietetikus által írt második rész kiemeli a táplálék és a bőr kapcsolatát. Bemutatja a táplálékallergia kialakulását, fajtáit, tüneteit, diagnózisát, étrendi kezelését. Gyakorlati útmutatót ad pl. a csalánkiütés, a psoriasis, az akné, a Candida-fertőzés, a daganatos bőrbetegségek, a különböző allergiák (gabona, tehéntej, tojás) bőrtüneteinek étrenddel való kezelési lehetőségeire. Felvillantja a bársonyos bőr titkát, s bemutat néhány csodaszert a természet patikájából. Ezt követik a receptek (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes ételek, Candida diéta, egészségmegőrző receptek) a reggelitől a vacsoráig.

A könyv mindazoknak jó szívvel ajánlható, akik azt szeretnék, hogy bőrük szép és egészséges legyen.

Bolti ár: 1960 Ft        Kedvezményes ár: 1700 Ft