Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Ladocsi Teréz, Sági Katalin, Békefi Iván :
A fűszerezés abc-je

Könyv: A fűszerezés abc-je ( Dr. Ladocsi Teréz, Sági Katalin, Békefi Iván ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

E könyvet a szerzők azzal a szándékkal írták, hogy egészséges és beteg emberek számára készített ételek fűszerezéséhez adjanak hasznos tanácsokat.

Részletek a tartalomból:

A fűszerek és a gyógynövények kapcsolata * A fűszerezés kultúrája régen és ma * A fűszernövények felhasznált részei * A fűszerek abc-ben (élettani hatások, felhasználási javaslat, otthoni szaporítás, mely nép konyhájában honos stb.) * Fűszertáblázatok: a különböző betegségekben a diétás megszorításokkal összhangban milyen fűszert szabad használni, hogy finom ételeket készíthessünk, mi ajánlott és mi nem * Otthon elkészíthető fűszerkeverékek, ízesítők, szószok, mártások * Fűszerkivonatok, borecetek. fűszeres borecetek * Fűszerezési ajánlások a levesek, párolt zöldségek, főzelékek, húsételek, halételek és saláták fűszerezéséhez * Ételreceptek (egyszerűen és könnyen elkészíthető ételek, melyek szerves részei a betegségmegelőző és egészségmegőrző táplálkozásnak).

A színes fényképekkel is illusztrált könyv mindenkinek jó szívvel ajánlható, aki szeret finomat enni, szereti a már megszokott ízeket, de szívesen kipróbálja az újat, ráadásul odafigyel arra, hogy ételei ne csak ízletesek legyenek, hanem egészségmegőrző fűszerezze azokat.

Bolti ár: 1470 Ft        Kedvezményes ár: 1270 Ft