Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Török Katalin, Dr. Moser Györgyné :
A KRÓNIKUS FÁRADTSÁG SZINDRÓMA ÉS ÉTRENDI KEZELÉSE

Könyv: A KRÓNIKUS FÁRADTSÁG SZINDRÓMA ÉS ÉTRENDI KEZELÉSE ( Dr. Török Katalin, Dr. Moser Györgyné ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Valamennyien jól ismerjük a fáradtság testi és lelki tüneteit, hiszen gyakrabban érezzük magunkat fáradtnak, mint szeretnénk. Amikor már az egy vagy több panasz (pl. a koncentrálóképesség csökkenése, az új információk feldolgozásának lelassulása, felszínesebb szellemi állapot, lehangoltság, depresszió, szorongás, gyengeség, lelassult fizikai aktivitás, izomfáradtság stb.) hosszabb ideig, hetekig, hónapokig is fennáll, krónikus a betegség. Ez már oly mértékű kimerültségre utal, amely a beteg életvitelét jelentősen befolyásolja, életminőségét rontja.

Jelen könyv orvosi bevezetőjében olyan kérdésekre kaphatunk választ, hogy: Milyen a betegség kezdete? Melyek a tünetei? Milyen gyakran fordul elő? Kik betegednek meg ebben a kórban? Melyek a típusos panaszok? Milyen a betegség lefolyása? Hogyan lehet elkülöníteni más betegségtől? Melyek a betegség kiváltó okai? Hogyan kezelhető?

A második részt a dietetikus állította össze, melyből megtudhatjuk, hogy milyen étkezési szokásokkal, milyen étrenddel segíthetünk magunknak e betegség legyőzésében. A gyakorlati tanácsokhoz jónéhány recept is társul, mely könnyen elkészíthető és ízletes ételeket tartalmaz, amelyek nem csak a betegeknek, hanem hozzátartozóiknak is egészségére válik.

Bolti ár: 1490 Ft        Kedvezményes ár: 1200 Ft