Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Török Katalin, Kiss Erika, Várfalvi Sándor :
A sclerosis multiplex és az étrend

Könyv: A sclerosis multiplex és az étrend ( Dr. Török Katalin, Kiss Erika, Várfalvi Sándor ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A sclerosis multiplex egy olyan betegség, amely nem gyógyul meg spontán, és nem a különböző kezelési módok alkalmazását követően. A beteg élethosszát szerencsére alapvetően nem befolyásolja, nem rövidíti meg. A lényegesen gyakoribb, epizódokban jelentkező forma az aktív epizódok közötti tünetmentes időszakban meghagyja a beteg számára a teljes értékű életminőséget, ugyanakkor a megbetegedés aktivitása idején a beteg teljesen munkaképtelenné válhat.

Az életminőség lényeges romlása általában hosszú évek múltán jelentkezik mozgáskorlátozottság, csökkent testi és alkalmanként alacsonyabb szellemi terhelhetőség formájában. E könyv célja, hogy a betegekben és az aggódó hozzátartozóikban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre olyan választ adjon, amit a mindennapi életben hasznosítani tudnak.

Részletek a tartalomból:

Mi a betegség lényege? * Hogyan működik az ép és a sclerosis multiplexre jellemző módon károsodott idegsejt? * Milyen gyakori ez a betegség, és kiket súlyt? * Milyen okok váltják ki? * Vannak-e a betegségnek típusos tünetei? * Hogyan állítható fel a diagnózis? * Milyen a betegség alakulása? * Mik a beteg életkilátásai? * Hogyan kezelhető? * Milyen életmód segít a betegeknek a jobb életminőség eléréséhez? * Melyek a legfontosabb dietetikai szempontok? * Mely ételek ajánlottak és melyek nem? * Receptek a levesektől a desszertig.

Bolti ár: 2380 Ft        Kedvezményes ár: 2100 Ft