Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Jávor Tibor, Dr. Moser Györgyné :
A székrekedés és étrendi kezelése

Könyv: A székrekedés és étrendi kezelése ( Dr. Jávor Tibor, Dr. Moser Györgyné ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Hazánkban a székrekedés népbetegség, s szinte minden korosztályt érinti. E könyv mindenki számára közérthetően mutatja be a székrekedés okait, előfordulását, gyakoriságát, tüneteit és a kezelési lehetőségeket. Leírja, hogy nem is olyan nehéz e kórképen segíteni, hiszen némi életmód-átrendezés, az étkezés természetesebbé tétele, s minimális odafigyelés igen hamar a panaszok megszűnéséhez vezetnek. E betegség kezelése azért is fontos, mert sok más, igen komoly betegségnek (pl. aranyér, vastagbélrák, fekélyek) a kialakulását lehet megelőzni. A könyv tárgyalja a pszichés támogatást, a napjainkban használható gyógyszeres kezelés lehetőségeit és korlátait is.

Az orvosi részt a dietetikus - a mindennapok táplálkozására adott - gyakorlati tanácsai követik, értékelve a különböző élelmiszerek e kórképre vonatkozó hatásait.

A receptgyűjteményben könnyen elkészíthető, finom, ízletes ételek találhatók, melyek segítenek a baj kezelésében és megelőzésében. Nagyon fontos, hogy ha nem valami súlyos szervi bántalom, netán bélelzáródás vagy daganat okozza a panaszokat, mindenkinek magának kell a panasza mögött álló okokat megismernie és azokat kiküszöbölnie.

E könyv nemcsak az érintetteknek íródott, hanem orvosoknak és dietetikusoknak is, hogy ez a roppant kellemetlen kór ne alakuljon ki, vagy ha már kialakult, miként orvosolják.

Bolti ár: 2380 Ft        Kedvezményes ár: 2100 Ft