Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Török Katalin, Tihanyi András, Kiss Erika :
Hízókúra

Könyv: Hízókúra ( Dr. Török Katalin, Tihanyi András, Kiss Erika ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Napjainkban temérdek sok könyv jelenik meg a különböző fogyókúrákról. Vannak azonban olyan emberek is, akik éppen ellenkezőleg, nem fogyni, hanem hízni szeretnének. Nekik szól ez a könyv.

Részletek a tartalomból:

Hogyan ítélhető meg a tápláltsági állapot? * Mi lehet a soványság, illetve a fogyás közvetlen oka? * Miért különbözik az éhség az étvágytól? * Mikor kóros a soványság? * Milyen betegségek járnak fogyással? * Jó étvágy melletti fogyás (pajzsmirigy-túlműködés, cukorbetegség) * Csökken étvágyhoz társuló fokozott súlyveszteség (daganatos betegségek, fertőző betegségek, gyomor-bél rendszeri kórokok) * A soványság lelki okai (depresszió, szorongás, kimerültség, pánikbetegség, anorexia nervosa) * Miért lehet veszélyes a soványság? * Mi a különbség az alultápláltság és a hiányállapot között? * A megfelelő étrend hatásai * Milyen a hízókúra étrendje? * A hízást elősegítő életmód kialakítása (étkezések, időbeosztás, pihenés, tápszerek, étrendkiegészítők, élvezeti szerek) * A fizikai aktivitás szerepe a roborálásban* * Konyhatechnológia * Ínycsiklandó receptek.

A könyvet haszonnal forgathatják az érintetteken kívül családtagjaik, táplálkozási szakemberek, továbbá mindenki akit a téma érdekel.

Bolti ár: 2520 Ft        Kedvezményes ár: 2220 Ft