Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Török Katalin, Kiss Erika :
Legyünk egészségesek!

Könyv: Legyünk egészségesek! ( Dr. Török Katalin, Kiss Erika ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Az egészséget leginkább a jó levegőhöz lehet hasonlítani: csak a hiányát vesszük észre - és ahhoz, hogy visszaszerezzük, nagyon sokat kell fáradoznunk! Legjobb lenne úgy gazdálkodni vele, hogy az életünk végéig kitartson, és szellemünk szabadon szárnyalhasson, hiszen ép testben ép a lélek!

Mit tehet a kismama, hogy testileg, lelkileg egészségesen szülessen a gyermeke? * Milyen az egészséges életmód gyermekkorban? * Milyen a kisgyermek, az iskolás, a serdülő megfelelő életvezetése? * Milyen legyen az étrendje?* Hogyan tanítsuk meg gyermekeinket becsülni az értékeket, sikereket és feldolgozni a kudarcokat? * Milyen egészséget biztosító szokásokat, igényeket alakítsunk ki gyermekeinkben? * Miként támogassuk tizenéveseinket a felnőtté válás viharában? * Milyen lehet a fiatal felnőtt egészségét biztosító életrendje és étrendje? * Érettebb felnőttkorban mit tegyünk önmagunk és családunk egészségéért? * Mikor és milyen szűrővizsgálatokon vegyünk részt? * Melyek azok az időskori krónikus betegségek, amelyek a leggyakoribbak, és hogyan lehet ezekkel együttélni? * Megelőzhetők-e a krónikus betegségek szövődményei? * Hogyan éljen az egészséges, és hogyan a beteg idős ember?

E könyv a sokunkban felmerülő ilyen és hasonló kérdésekre olyan világosan megfogalmazott, korszerű válaszokat gyűjt össze a bennünket elárasztó információáradatból, amelyeket az Olvasó - a szerzők reménye szerint - nemcsak szívesen elolvas, hanem hasznosítani is tud.

Bolti ár: 2380 Ft        Kedvezményes ár: 2100 Ft