Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Török Katalin, Kiss Erika :
Mediterrán étrend

Könyv: Mediterrán étrend ( Dr. Török Katalin, Kiss Erika ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Számos vizsgálat igazolta, hogy a hagyományos mediterrán életmódot folytató emberek tovább élnek és kevesebb betegséggel küszködnek. A tradicionális életmódba beletartozik a családcentrikus világkép, a rendszeres testmozgás, a napi szieszta a nagy hőségben és a jellegzetes mediterrán táplálkozási szokások.

Részletek a tartalomból:

Miért egészséges a mediterrán étrend? * Megvalósítható-e hazánkban ez az étkezési típus? * Az étkezés ideje és módja * Az étrend fő jellemzői * Magas vitamin-, ásványianyag- és rosttartalmú zöldségek, gyümölcsök * Fenséges paradicsom * Gabonafélék, ceráliák és burgonya * Durumlisztből készült tészták * A halak és a tenger gyümölcsei * Miért egészségesebbek a halak, mint a vörös húsok? * Az olívaolaj titka * Mediterrán konyha fűszerei és ízvilága * Jó minőségű borok mértékletesen * Mesés gyümölcssaláták.

A mindenki számára közérthetően megfogalmazott elméleti tudnivalókat gazdag receptgyűjtemény követi, melyből az egész család kedve szerint válogathat.

Bolti ár: 2520 Ft        Kedvezményes ár: 2220 Ft