Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Halmy László, Kiss Erika :
Szeretne lefogyni egészségesen?

Könyv: Szeretne lefogyni egészségesen? ( Dr. Halmy László, Kiss Erika ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A túlsúly nem csupán esztétikai probléma, hanem igen sok betegség előfutára. A sikeres fogyókúrának vannak alapvető feltételei, amelyeket ha betartunk hosszú távú lesz az eredmény. Napjainkban igen sokféle fogyókúráról lehet olvasni és hallani. Mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai, de az ún. csodadiéták hosszútávon nemcsak eredménytelenek lehetnek, de esetenként károsíthatják is az egészséget.

Jelen könyv azoknak íródott - függetlenül attól, hogy csupán 4-5 vagy 15-20 kg túlsúlytól szeretnének megszabadulni -, akiknek fontos, hogy mindezt egészségünk megőrzése mellett, a napi életritmusukba harmonikusan beillesztve, fitten, nem önsanyargatva, hanem örömmel tegyék, s az elért eredmény tartós legyen. Arra is választ kaphatunk, hogy ki miért és hogyan hízik meg, s melyek azok a személyre szabott életmódbeli és étrendi javaslatok, amelyek segíthetnek. Megtanulhatjuk azt is, hogy azért mert valami fogyókúrás, csökkentett energiatartalmú étel, attól az még lehet finom, hiszen sokszor csak barátkozni nehéz az új ízekkel, s a hagyományos ételeket is készíthetjük kis energiatartalmú, mégis ízletes változatban. Ha valakinek sikerül elérnie a kitűzött súlyt, boldogan tekint újra tükörbe, már csak az a feladata, hogy némi odafigyeléssel ezt meg is tartsa.

Ha az elméleti alapokat helyesen sajátította el, s a mindennapi gyakorlat igazolta saját magán az energiamegmaradás, illetve - leadás törvényeit, biztosan egy életre megtanulta milyen életmód is való neki, mely nemcsak karcsúvá, de egészségessé is teszi.

Bolti ár: 2520 Ft        Kedvezményes ár: 2220 Ft