Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Romics Imre (szerkesztette) :
Benignus prostatahyperplasia

Könyv: Benignus prostatahyperplasia ( Romics Imre (szerkesztette) ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A prosztata jóindulatú megnagyobbodása (benignus prostatahyperplasia, BPH) a férfiak egyik leggyakoribb betegsége, s az ez okozta vizeletürítési panaszok műtétje a leggyakoribb urológiai műtét. Az utóbbi időben rendkívül sok ismeret gyűlt össze e betegséggel kapcsolatban, noha számos részletkérdés még tisztázatlan. Jelen könyvben Európa-szerte ismert és elismert német, dán, holland, finn és hazai szakemberek foglalják össze a betegség kialakulásával, tüneteivel, vizsgálatával és kezelésével kapcsolatos ismereteket.

Részletek a tartalomból:

A BPH epidemiológiája, patogenezise, patomorfológiája * A BPH természetes lefolyása * A BPH tünettana és a tünetek objektív mérése * A prostata specifikus antigének (PSA) vizsgálata * A BPH ultrahang-diagnosztikája * Interstitialis lézerkoaguláció a BPH kezelésében * Transurethralis termoterápia * Wallstent-implantáció * Transurethralis rezekció (TURP) * A BPH fitoterápiája * Az alfa-receptor-gátlók szerepe a prostataadenoma kezelésében * Finasterid a BPH kezelésében.

A jól áttekinthető, az elméletet és gyakorlatot megfelelő arányban tartalmazó könyvet szemléletes ábrák, fekete-fehér és színes fényképek, remek összefoglaló táblázatok s bőséges irodalom gazdagítja.

A könyv az urológus és sebész szakorvosokon kívül családorvosok, szakvizsgára készülők, s orvostanhallgatók számára nélkülözhetetlen.

Bolti ár: 1290 Ft        Kedvezményes ár: 890 Ft