Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Egyéb témakör

Hegyi Gabriella :
FEHÉR VADKACSÁK
Könyv: FEHÉR VADKACSÁK ( Hegyi Gabriella ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Ennek a mesének főhőse Lili, a bájos, ám kíváncsi és nyughatatlan természetű kiskacsa. Élete legnagyobb kalandját akkor éli meg, amikor Kacsamama intelmeit nem hallgatva meg, a megáradt patak elsodorja a baromfiudvarból a családjától és szinte teljesen magára marad. Szerencsére akad megmentője az Öreg Molnár személyében, aki istápolja...

Bolti ár: 4980 Ft        Kedvezményes ár: 4480 Ft
Artur Beke, Peter Krasznai :
Pain relief during labor and delivery Birth pain relief - Painless birth
Könyv: Pain relief during labor and delivery 
Birth pain relief - Painless birth
 ( Artur Beke, Peter Krasznai ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Jelen könyv a napjainkban egyre nagyobb érdeklodésre számot tartó, és egyre szélesebb körben alkalmazott szülési fájdalomcsillapító eljárások elméleti és gyakorlati ismereteit foglalja össze, egységesen tárgyalva a téma aneszteziológiai és szülészeti kérdéseit.


The book summarizes the theoretical and practical knowledge of the increasingly popular and widely used methods of childbirth analgesics today, addressing the anesthetic and obstetric issues of the subject in a coherent manner. More...

List Price: 9870 HUF        Discounted Price: 8400 HUF

Bolti ár: 9870 Ft        Kedvezményes ár: 8400 Ft
Thomas Dormandy :
A FEHÉR HALÁL - A tuberkulózis története
Könyv: A FEHÉR HALÁL - A tuberkulózis története ( Thomas Dormandy ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás E könyv a tuberkolózis (tbc) egészének története; társadalmi és művészeti következményeinek teljes áttekintése. A szerző szemléletes, széles látókörű elbeszélése nyomon követi a gyógyulásért folytatott évszázados kutatás történetét s kiegészíti a kór mindenre kiterjedő, közérthető leírásával. Bemutat egyéni sorsokat, orvosokat, művészeket, írókat és zenészeket, akiknek életét és munkáját meghatározta (és gyakran tragikusan rövidre szabta) a betegség. A tuberkulózis híres áldozatai között ott találjuk John Keats mellett a Bronte nővéreket, Chopint, Csehovot és Csokonait, de ez a kór csaknem minden családból érintett valakit.

Bolti ár: 4900 Ft        Kedvezményes ár: 3900 Ft
Willmann András :
Mr. Mixer
Könyv: Mr. Mixer ( Willmann András ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Vendégjog, vendégbarátság, vendéglátó, három olyan fogalom, melyek a legősibb kortól napjainkig felölelik az együttlét számtalan lehetőségét. Minden nép, illetve nemzet már ősidőktől tudta, hogy vendéglátó kultúra nélkül nincs közösségi élet. Jelen könyv a kultúrált vendéglátás egyik láncszeme kíván lenni.

Bolti ár: 5900 Ft        Kedvezményes ár: 4900 Ft
E.M. Grischke :
NŐI VIZELETTARTÁSI PROBLÉMÁK
Könyv: NŐI VIZELETTARTÁSI PROBLÉMÁK ( E.M. Grischke ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás A nők vizeletcsepegése sokkal gyakoribb, mint ahogyan gondolják, s nem csak az idősebb hölgyeket kínozza. Nem csupán a közérzetet zavarja, hanem súlyosabb mértéke már valódi betegségnek tekinthető. E könyv célul tűzte ki, hogy a kérdésről megfelelő magyarázattal szolgáljon, és segítő tanáccsal lássa el az érintetteket, és mindenkit, akit e téma érdekel.

Bolti ár: 990 Ft        Kedvezményes ár: 800 Ft
György Pálfi, Olivier Dutour, Judith Deák, Imre Hutás :
Tuberculosis: Past and Present
Könyv: Tuberculosis: Past and Present ( György Pálfi, Olivier Dutour, Judith Deák, Imre Hutás ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Jelen, angol nyelvű könyv egy különleges, több mint 80 szerzős (a világ minden tájáról) tanulmánykötet, mely a tuberculosis paleoepidemiológiájával témaköréből származó tudományos munkák gyűjteménye. Sokan hittek abban, hogy a tuberculosis kiszorul az emberiséget sújtó járványos megbetegedések táborából. Sajnos az optimista jóslatok nem váltak be ...

Bolti ár: 24900 Ft        Kedvezményes ár: 21900 Ft
Horváth Andrea :
Társaink isten házában - Kutyáskönyv
Könyv: Társaink isten házában - Kutyáskönyv ( Horváth Andrea ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Kutya nélkül lehet élni, de minek, írta Konrad Lorenz. Akinek volt vagy van kutyája, érti csak igazán ezt a mondatot. Kutyát sokféle okból tarthatunk: házőrzőnek, hobbikutyaként, terápiás kutyaként, gyermek mellé vagy csak úgy ..., de a legfontosabb, hogy szeretni kell. Ő az a lény a Földön, aki meghálálja gondoskodásunkat, törődésünket, ő az, aki feltétel nélkül, fáradhatatlanul szereti kiszemelt gazdáját, s ha kell, még az életét is odaadja érte.

Bolti ár: 2800 Ft        Kedvezményes ár: 2300 Ft
Edwards, Stillmann :
Enyhe kórkép vagy súlyos betegség
Könyv: Enyhe kórkép vagy súlyos betegség ( Edwards, Stillmann ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Napjainkban egyre többször fordul elő, hogy a betegek először a gyógyszertárban dolgozó gyógyszerészt kérdezik a problémáik felöl. A gyógyszerészek felkészültsége olyan, mely alkalmassá teszi őket arra, hogy fontos szerepet vállaljanak az egészségügyi felvilágosításban és az egészségmegőrzésben. Jelen könyvet gyógyszerész és háziorvos szerzőpáros írta, s Nagy-Britaniában öt kiadást, s közel százezer példányt ért már meg.

Bolti ár: 5800 Ft        Kedvezményes ár: 4800 Ft
Dr. Stampf György, Dr. Kata Mihály :
KUTYABARÁTOK KÖNYVE
Könyv: KUTYABARÁTOK KÖNYVE ( Dr. Stampf György, Dr. Kata Mihály ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Napjainkban hazánkban igen sok kutya él együtt az emberrel. Egyiknek jobb, másiknak rosszabb a kutyaélete. Jelen könyv - mint ahogy a címe is utal arra - az igazi kutyabarátoknak szól, függetlenül attól, hogy fajtiszta vagy sétatéri keverék az imádott kedvenc ...

Bolti ár: 3950 Ft        Kedvezményes ár: 3450 Ft
London :
Hogyan tegyük el a lehető legkevesebb beteget láb alól?
Könyv: Hogyan tegyük el a lehető legkevesebb beteget láb alól? ( London ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Dr. Oscar London az Egyesült Államokban praktizáló belgyógyász és családorvos, aki álnéven írta és adta ki e könyvet. A könyv 56 üdítő, intelligens, rövid és rendkívül tanulságos történettel szolgál a mintegy 25 éves pálya állomásairól. E történetek alapján szabályokat javasol a rendelő berendezésére, a titkárnő kiválasztására, az orvosi magatartás, a betegek kórisméinek és cselszövéseinek felderítése terén, amelyek segítenek a sikeres praxis fenntartásában.

Bolti ár: 1960 Ft        Kedvezményes ár: 1700 Ft
Dr, Herwig Stopfkuchen :
Mit tegyünk, amíg az orvos megérkezik?
Könyv: Mit tegyünk, amíg az orvos megérkezik? ( Dr, Herwig Stopfkuchen ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Alcím:
Elsősegélynyújtás gyermekkorban
Tanácsok szülőknek és gyermekekkel foglalkozóknak

Sajnos napjainkban is sok a gyermekbaleset. A heveny életveszélyben levő gyermekek (pl. baleset, mérgezés, keringési összeomlás) ellátását jól felkészült orvosok és mentőszolgálat vigyázza. A betegek ellátása csupán egyetlen ponton hézagos: amíg az orvos, illetve a mentő megérkezik. Ezt a kis beteg sorsa szempontjából sokszor döntő jelentőségű problémát csak a laikusok (nem egészségügyi szakemberek) aktív bevonása oldhatja meg. A helyes ténykedés feltétele azonban ...

Bolti ár: 1980 Ft        Kedvezményes ár: 1700 Ft
Horváth Andrea :
Hódítási kalauz
Könyv: Hódítási kalauz ( Horváth Andrea ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás Rohanó, feszült túlhajszolt világunk nem igazán kedvez a mély emberi kapcsolatok kialakulásának. Nem csak ismerkedni nem tudunk, hanem jól szeretni sem. Nézzünk csak körül magunk körül, hogy hány nem magányos vagy párkapcsolatban, házasságban valóban elégedett embert látunk magunk körül! Pedig lelkünk prizmájának csak egy kicsiny résnyit való állításával minden könnyebb lenne. De vajon ismerjük-e eléggé a társunkat? Tudjuk, hogy neki mi a jó?

Bolti ár: 2940 Ft        Kedvezményes ár: 2340 Ft