Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Sigrid Sohlmann, Christian Dadak :
A nők és a rák

Könyv: A nők és a rák ( Sigrid Sohlmann, Christian Dadak ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A daganatos betegség diagnózisának elhangzása hirtelen megváltoztat mindent. A kezdeti sokkállapot teljesen normális reakció. Ezt követően azonban számtalan kérdés fogalmazódik meg. Mi történik velem? Mire számíthatok? Milyen kezelések várhatók? Hogy fogom bírni? Mit tehetek én a gyógyulásomért? A beteget beszippantja egy, a számára ismeretlen rendszer, orvosi vizsgálatok, konzultációk, kezelések sora vár rá, amelyekben nem könnyű eligazodni.

Nagyon fontos, hogy a betegséggel és a kezelésekkel kapcsolatban minél több információ álljon a beteg rendelkezésére. Ez segíti a megfelelő döntések meghozatalát, segít megérteni, hogy mi miért történik. Hozzájárul a betegséggel kapcsolatos kiszolgáltatottság és tehetetlenségérzés csökkenéséhez. A kezelés folyamatában való aktív, tudatos részvétel pedig az életkedv fokozódását, az életminőség javulását segíti elő.

A megfelelő információ tehát nagyon fontos. A kérdések gyűlnek, válaszokra várnak. Az egészségügyi ellátó rendszer a túlterheltsége és az időhiány miatt gyakran nem tud megfelelni ennek az elvárásnak.

A könyv elolvasása megválaszolhat sok kérdést, és a fennmaradókról a beteg már célzottan kérdezheti kezelőorvosát.

A könyv részletes tájékoztatást nyújt az egyes nőgyógyászati daganatos betegségekről, azok orvosi vonatkozásairól ábrákkal és színes fényképekkel illusztrálva. Ismerteti a jelenlegi terápiák módjait és hatásait. Részletesen foglalkozik a betegség következtében a mindennapokban felmerülő problémákkal, amiket gyakran nincs kivel megbeszélni – pl. a pszichológiai támogatás szükségessége, az önértékelés, a párkapcsolat, a szexualitás kérdései, a munkával kapcsolatos problémák, a gyerekek tájékoztatása, továbbá a táplálkozás, életmódváltás.

Ez a könyv nem csak az érintettek számára szolgál sok fontos információval, hanem a hozzátartozók, a segítők is jobban megérthetik, hogy a betegségnek milyen testi-lelki hatásai vannak, mire figyeljenek, miben segíthetnek.

A megfogalmazott cél: „a nőket ne a betegséggel azonosítsák, sok egészséges oldaluk van, életben akarnak maradni”.

Bízunk benne, hogy a kitűnő fordításban megjelenő könyv eléri célját, és hathatós segítséget nyújt az érintetteknek és az őket támogatóknak egyaránt.

A könyv bevezető ára 4990,- Ft, Megrendelőinknek 1000 Ft kedvezmény nyújtunk.

Bolti ár: 4990 Ft        Kedvezményes ár: 3990 Ft