Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

dr. Krasznai Péter - dr. Bokor Attila - dr. Szőczei Beáta - dr. Kiss Eleonóra :
Legszebb 9 hónapom

Könyv: Legszebb 9 hónapom ( dr. Krasznai Péter - dr. Bokor Attila - dr. Szőczei Beáta - dr. Kiss Eleonóra ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Alcím: A fogamzástól a szülésig

Minden nő életében fontos és emlékezetes az a pillanat, amikor kiderül, hogy állapotos. Egy új élet fejlődik benne, s rádöbben arra a csodára, hogy mire képes a természet két piciny sejtből. Jelen könyv a várakozás édes, ám sokszor nehézségekkel teli 9 hónapját, bár a szakemberek ma már inkább 40 hétről beszélnek, mutatja be sok-sok színes képpel illusztrálva, a fogamzástól a szülésig. A könyv szerzői, szakmájuk igen elhivatott képviselői, remélik, hogy a kismamák sok olyan kérdésre kapnak választ, melyek ebben a különleges állapotban felmerülnek bennük, s boldogan néznek a szülés nem mindig könnyű, ám örömteli eseménye elé.

Részletek a tartalomból::

Két sejt találkozása - egy új élet keletkezése * Első jelek * A magzat fejlődése és az anyai közérzet * Lelki és testi változások a terhesség alatt * A magzati élet a kezdetektől a születésig * A terhesség alatti helyes táplálkozás * A terhesgondozás elemei * Ultrahangvizsgálat * A mozgás jelentősége * Betegségek és kezelésük a terhesség alatt * Közeledik a szülés ideje * Milyen esetekben kell azonnal kórházba menni? * A szülőszoba belülről (szülőágy, szülőszék) * Az apa szerepe a szülésnél * A problémamentes szülés * Ikerszülés * Medencevégű szülés * Fogóműtét és vákuumextrakció * Császármetszés * A szülési fájdalom, * Gyógyszeres és nem gyógyszeres fájdalomcsillapító eljárások * Háborítatlan szülés * Az újszülött * Az első percek, órák * Az újszülött vizsgálata a kórházban * A szoptatás * Hazatérés a kórházból.

A színes fényképekkel gazdagon illusztrált könyv nemcsak a várandós kismamáknak, hanem akár (férfi) hozzátartozóiknak is szól, továbbá mindenkinek, akit e téma érdekel.

Bolti ár: 4830 Ft        Kedvezményes ár: 3830 Ft