Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Papp Zoltán :
Semmelweis Ignác és Kézmárszky Tivadar nyomdokain

Könyv: Semmelweis Ignác és Kézmárszky Tivadar nyomdokain ( Dr. Papp Zoltán ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Jelen könyv Dr. Papp Zoltán küzdelmekkel teli, 17 évet átfogó tanszékvezető egyetemi tanári munkásságát mutatja be. A könyv első része krónikaszerűen, dokumentum-munkákat maga mögé utasító valósághűséggel mutatja be, hogy mire képes az ember, ha szerencsésen ötvöződik benne az adottság a maradandó értéket létrehozni akaró szándékkal. Dr. Papp Zoltán történelmet írt a Semmelweis Egyetem I. Sz. Női Klinika fennállásának 1990-től 2007-ig tartó időszakában, hiszen munkatársaival önerőből olyan felújításokat végzett a Baross utcai épületben, ahová belépve kellemes és esztétikus környezet fogadja a látogatót, s ahol jól érezheti magát a szakmáját szerető és művelő orvos, de megnyugszik a kétségekkel teli anyai szív és a sorsáért szorongó beteg. Az első rész műfaja egy nem szokványos önéletrajzi élménybeszámoló igazolható tényekkel és élvezetes, szubjektív, hol megható, hol szellemes megjegyzésekkel. A második rész, a Válogatás másfél évtized írásaiból, amely a Szerző személyiségének mozgatórugóiba enged bepillantást, melyből kiviláglik, hogy mindezt csak olyan valaki volt képes véghez vinni, akinek szellemi alapjai Édesapja hitvallása szerint formálódtak, s amelynek elveit mindig töretlenül követve állt helyt élete során.

Egy hősiesen szép élet és mélyen emberi egyéniség írása ez, mely méltán győzi meg az Olvasót, hogy az életben csak áldozatok árán születhetnek kimagasló eredmények, ha az ember nem adja fel hitét és céljait, hanem tenni mer azok megvalósításáért.

Bolti ár: 5900 Ft        Kedvezményes ár: 4900 Ft