Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Tóth Zoltán - Papp Zoltán :
Szülészet-nőgyógyászat ultrahang-diagnosztika

Könyv: Szülészet-nőgyógyászat ultrahang-diagnosztika ( Tóth Zoltán - Papp Zoltán ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Alcím: Második, átdolgozott, bővített kiadás

Az ultrahang forradalmasította a szülészet-nőgyógyászati vizsgálatokat, megváltoztatta a klinikai szemléletet és gyakorlatot, s a betegellátás, valamint a szülészet-nőgyógyászat, illetve a radiológia szakképesítésének részévé vált. A módszert hazánkban is a szülészet-nőgyógyászati klinikákon és osztályokon, illetve rendelőkben általánosan alkalmazzák. Az ultrahang lehetővé teszi a női kismedence és a magzat anatómiai és funkcionális állapotának a megítélését természetes környezetében "in vivo" minden életkorban és élethelyzetben, egészségben és betegségben egyaránt.

A 42 fejezetből álló, 600 oldalas kézikönyv a szülészet-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika valamennyi területét felöleli pótolhatatlan segítséget nyújtva a téma megismeréséhez és elsajátításához. A kitűnő hazai szerzőgárda által írt fejezeteket gazdag (fekete-fehér és színes) képanyag illusztrálja, továbbá számos táblázat segíti a leírtakat megérteni.

A nélkülözhetetlen szakkönyv szülész-nőgyógyászok, radiológusok, szonográfusok részére íródott, de haszonnal forgathatják szakvizsgára készülők és orvostanhallgatók is.

Bolti ár: 16800 Ft        Kedvezményes ár: 12800 Ft