Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Török Katalin - Kiss Erika :
A csontritkulás és az étrend

Könyv: A csontritkulás és az étrend ( Dr. Török Katalin - Kiss Erika ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A csontritkulás napjainkban világszerte népbetegség, hazánkban közel 1 millió embert érint. Ez (is) tipikusan olyan kór, amely - kellő odafigyeléssel - megelőzhető. Nagyon sokat lehet(ne) és kell(ene) tenni azért, hogy csontjaink a különböző életkorban (gyermekkorban, serdülőkorban, fiatal felnőttkorban) és élethelyzetekben (terhességben, szoptatás alatt, változókorban) egészségesek, erősek legyenek. Ahhoz, hogy valaki mozgékony, testileg-szellemileg friss időskort érjen meg, nagyban hozzájárul csontjaink egészsége, amit már fiatalabb korban kell megalapozni. Jelen könyv bemutatja, hogy mit tehetünk ezért mi magunk.

Részletek a tartalomból:

Mit nevezünk csontritkulásnak? * Hogyan újulnak meg folyamatosan csontjaink? * Milyen gyakori ez a kór? * Kik a veszélyeztettek? * Milyen típusai vannak? * Melyek a tünetei? * Hogyan előzhető meg? * Javaslatok az életmódra és az étrendre * Mely élelmiszerek segítenek, és melyek ártanak csontjainknak? * A kalcium, a D-vitamin és a foszfor hatásai * Hogyan érhető el a szervezet számára optimális vitamin- és ásványianyag-ellátottság? * Receptek * Táblázatok.

A könyv szól mindenkinek, akit a téma érdekel.

Bolti ár: 2520 Ft        Kedvezményes ár: 2220 Ft