Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Vajda András :
Artroszkópiára várva

Könyv: Artroszkópiára várva ( Dr. Vajda András ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Hazánkban a térdartroszkópia a csípőprotézis-műtétek után a második leggyakoribb mozgásszervi műtétté lépett elő, 2000-ben pl. több mint 6000 ilyen beavatkozás történt, s egyre gyakrabban végzik baleseti sebészeti ügyeletben akutan, azaz hirtelen fellépő, friss ízületi sérülések pontos feltérképezésére és kezelésére, s szaporodik a tervezett ún. elektív artroszkópiák száma is. Ugyanakkor tudjuk, hogy minden műtétre váró beteg aggodalommal telve tekint a rá váró események elé. Szeretne minél többet tudni magáról a műtéti beavatkozásról, a várható eredményről, az utókezeléseről, az esetleges szövődményekről. E könyv számukra íródott.

A jól összeállított könyv a laikusok számára érthetően ismerteti az artroszkópia lényegét és alkalmazását a különböző ízületekben. A beteget mintegy kézen fogva a sérüléstől vagy a betegség első tünetétől végig vezeti a háziorvos beutalásától a műtőn keresztül a műtét utáni gyógytornáig.

Részletek a tartalomból:

Mi az artroszkópia? * A műtét javallata * Az artroszkópia eszközei * Tükrözhető ízületek: térdízület, csípőízület, bokaízület, vállízület, könyökízület, csuklóízület. * Műtét előtti teendők (ízületi fájdalom, jelentkezés a kórházban). * A műtét lefolyása: érzéstelenítés, fektetés, vértelenítés, folyadékfeltöltés. * Műtét utáni teendők. * Az artroszkópia veszélyei. * Utókezelés. * Gyakori kérdések, válaszok az artroszkópia tárgykörében.

Bolti ár: 1490 Ft        Kedvezményes ár: 1290 Ft