Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

Dr. Giller Myriam - Kiss Erika :
Ne fogyókúrázzon, fogyjon le!

Könyv: Ne fogyókúrázzon, fogyjon le! ( Dr. Giller Myriam - Kiss Erika ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

A túlsúly és az elhízás a civilizáció egyik legjelentősebb egészségügyi problémája. Magyarországon minden 5. ember elhízott, minden 3, túlsúlyos. Az elhízás nem természeti katasztrófa, kialakulásáért elsősorban a helytelen életmód, a kevés mozgás, a rossz táplálkozási szokások okolhatók. A közvélekedéssel ellentétben elenyésző azoknak a száma, akik valamilyen szerzett betegség vagy genetikailag öröklött zavarok miatt küszködőknek fölösleges kilókkal. Mint minden betegség, az elhízás is akkor alakul ki, amikor tágabb értelemben a külső és a belső folyamatok közötti harmónia megbomlik. A testtömeg kérdésének kulcsszava az energia, amelyet kívülről a táplálkozással biztosítunk, s amelyet belülről a fizikai aktivitás során égetünk el. Szakértők szerint a kóros hájfelrakódás fő oka a mozgásszegény életmód és a túlzott kalóriafogyasztás, kevésbé finoman fogalmazva a lustaság és a korlátlan zabálás. Annyit eszünk, mint hajdanán a földeken keményen dolgozó napszámos, miközben annyit mozgunk, mint egy elkényeztetett úriasszony. Ennek következtében túlzott energiamennyiség raktározódik fel a szervezetünkben, zsírszövet formájában. Testtömegünk akkor optimális, amikor kellő energiát maradéktalanul hasznosítjuk is. Jelen könyv bemutatja, hogyan lehet hatásosan okosan, mellékhatásoktól mentesen és tartósan lefogyni, s az elért súlyt megtartani, mindez színes fényképekkel, sikertörténetekkel illusztrálva.

Részletek a tartalomból:

Miért és hogyan leszünk túlsúlyosak? * Az elhízás fogalma, típusai * Gyermekkori elhízás * A "középkori " kilók * Az elhízás szövődményei * Az egyiknek sikerül, a másiknak nem * Mit tegyünk, ha fogyni szeretnénk? * Fogyás akupunktúra segítségével * A fülakupunktúra gyakorlati alkalmazása * Karcsúságunk megőrzése, hogyan tartsuk meg a fogyás eredményét? * Sikertörténetek * Egészséges táplálkozásunk néhány alappillére * Receptek * Javaslatok a diéta könnyebb betartásához.

Bolti ár: 3570 Ft        Kedvezményes ár: 2570 Ft