Az oldal használatával elfogadja, hogy az oldal Cookie-kat használ: Megértettem!
White Golden Book logo - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás
Üdvözli Önt honlapján a
White Golden Book Kereskedelmi és Kiadó Kft. !
 Levelezési cím: 1506 Budapest, 116., Pf. 133.        e-mail: info@whitegoldenbook.hu

 

 

Könyv kereső:     szerzőre   címre   kulcsszóra   

L. Robinson, G. Thomson :
Testünk megújítása Pilates-módszerrel

Könyv: Testünk megújítása Pilates-módszerrel ( L. Robinson, G. Thomson ) - White Golden Book kiadó - orvosi könyv, szakkönyv, könyvkiadás

Jelen könyv a legszélesebb rétegeknek íródott korra, nemre és egészségi állapotra való tekintet nélkül. Segítségével egy az egészvilágon ismert és elismert népszerű módszert, az ún. Pilates-módszert sajátíthatja el az Olvasó. Mindenki érezte már úgy, hogy szeretné erősíteni testének izmait, hajlékonnyá tenni ízületeit, kijavítani testtartásbeli hibáit, esetleg megszabadulni pár felesleges kilótól, megtanulni teljesen ellazulni, anélkül, hogy zajos tornatermekben kellene izzadtan ugrálnia.

Ebben segít ez a könyv. Ezzel a módszerrel megteremthető a test és a lélek egyensúlya, Ön megtanulja érezni és koordinálni a testét, s eljut arra a szintre, ahová Pilates szerint el kell jutni: "Az egyenletesen kifejlesztett test és a szilárd lélek létrehozása és fenntartása lehetővé teszi, hogy természetesen, könnyedén és kielégítően tegyük számos deli feladatainkat, spontán öröm és lelkesedés kíséretében".

Szerkezetét tekintve a könyv néhány alapfejezetre oszlik: Bevezetés, Bemelegítés, Erősítő gyakorlatok, Nyújtás és erősítés, Szilárd alap lábgyakorlatok, Hajlékonyság és erő, Gyakorlatok súlyokkal, Levezetés, Testtartási hibák korrigálása. A könyv bal oldalán található a rövid anatómiai ismertetés és figyelmeztetések, a gyakorlatok leírása, míg jobb oldalon képekkel illusztrálva, lépésről lépésre vezeti az Olvasót a gyakorlat elvégzésében. A könyv végén különböző edzésformákhoz való gyakorlatok találhatók aszerint, hogy az Olvasónak mennyi ideje, kedve van, és milyen gyakran tud időt tornára fordítani.

Bolti ár: 2520 Ft        Kedvezményes ár: 2220 Ft